OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilken bekledning trenger man under flytedressen?
Om sommeren holder det med fritidstøy og gode sko f.eks. joggesko. Dersom turen inkluderer opphold på Midgard kveldstid kan det være lurt å ta med en varm jakke (fleece e.l.) slik at man også kan være ute uten å måtte ta på seg flytedressen.
 
Vinterstid anbefaler vi varmt undertøy (ull stilongs og trøye) under varmt yttertøy, gjerne vindtett. Vi har luer og votter til utlån, men du må gjerne ta med egne. Det er også viktig med varmt fottøy. Dette er særlig viktig på hvalsafariturene i desember, januar og februar. Ha gjerne fotposer på eller med i denne sammenheng.

Kommer jeg til å bli våt under kjøring?
Du blir ikke våt av å sitte i båten under fart med mindre det regner. Skulle det være mye vind og bølger som kommer inn fra siden, så kan passasjerene som sitter bakerst i båten få noe vannsprut på seg.

Kan funksjonshemmede delta på turene?
Ja. Våre turer er lagt opp slik at alle kan være med og ha en fantastisk opplevelse.
Vi legger opp kjøringen  og turen etter passasjerene som er med. 

Gjennomføres turen uansett vær?
Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi forbeholder oss derfor retten til å kansellere dersom været skulle bli for dårlig. Det er viktig for oss at du som kunde skal ha en fin opplevelse. Ev. kanselleringen gjøres i dialog med deg som kunde.

Kan vi selv bestemme oppmøtested?
Vårt kontor ligger midt i Harstad sentrum, Sjøgata 1 B. I utgangspunktet er dette oppmøtested for alle turene. Men dersom du som kunde ønsker et annet oppmøtested så lar det seg i de fleste tilfeller ordne. Ønskes utstyret (dresser osv.) levert i forkant av turen så vil det påløpe en ekstra kostnad for dette.